Raision Kokoomuksen ja RKP:n valtuustoryhmän yhteydenpito -foorumi

Laji Kunnallispolitiikka
Kotipaikka Raisio
Jäseniä 19
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Pipsa

Pahoitteluni koko valtuustoryhmälle. Minulle kävi eilen käsittämätön aikataulusekoilu. Ajaessani kaupungintalon parkkipaikalle, Rantalan Jukka tuli vastaan... Tajusin siinä vaiheessa, että olen tulossa väärään kellonaikaan.. Käsittämätöntä tai ei, mutta näin kävi ;) Jopa almanakkaani olin ympyröinyt klo 19 jostain kumman syystä. Maksan mielelläni sakon tästä, jotta muistan seuraavalla kerralla paremmin! Nähdään maanantaina - hyvää viikonloppua!

Ari

Juu kiinnostus valtuustoryhmään on suorastaan olemattomalla tasolla. Mikäli ne koetaan turhiksi, voimme lopettaa ne ja valtuustossa laitamme luovat kykymme liikkeelle puheenvuoroissa ja näemme enneunia omien ja muiden ryhmien käyttäytymisestä päätettävien asioiden osalta.

Eeva

Nyt on ainakin niin lyhyt lista, että ryhmäkokous maanantaina klo 17 saattaisi toimia.

Lue loput viestit

Lisätietoja toiminnastamme www.kokoomusraisio.fi.